André Salomonson
Managing Director
André Salomonson is consultant, trainer, opleider en conceptontwikkelaar op het gebied van organisatievraagstukken waar meerdere organisaties aan werken.
LinkedIn
Atse Koopmans
Senior Consultant
Atse is adviseur en coach op complexe sourcing, inkoop -en contractmanagement vraagstukken in zowel het publieke als private domein.
LinkedIn
Max Braamhorst
Senior Consultant
Max richt zich met name op het organiseren van regie rondom complexe samenwerkingsvraagstukken in publieke, private en integrale facility management omgevingen.
LinkedIn
Cees Min
Associate Partner
Cees Min bekleedde diverse directiefuncties, is founder van ResetManagement en geestelijk vader van veel van ons gedachtegoed. Cees was gastdocent veranderkunde op Nyenrode en MIT (Boston) en aanjager van het Fieldlab Sociale Innovatie.
LinkedIn
Luc Pieters
Associate Partner
Luc heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van samenwerkingsprocessen en –gedrag. Hij begeleidt diverse samenwerkingsverbanden in zowel het private als het publieke domein.
LinkedIn
Ben ter Horst
Associate Partner
Ben is een facility management professional met ruim 35 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening. Hij is naast zijn rol als projectmanager vaak actief als trainer en coach in het facilitair werkveld.
LinkedIn
Ivar Zantinge
Associate Partner
Ivar Zantinge werkte onder meer bij TomTom, T-mobile en Spil Games. Hij is oprichter van digital agency Wundershift en specialist op het gebied van strategische partnerships, complexe onderhandelingen en business development.
LinkedIn