Verhuisd: dag Zeist, hallo Doorn!

Per 1 maart 2020 is ResetManagement verhuisd naar het prachtige landgoed Zonheuvel te Doorn! Update uw adresboek!

Landgoed Zonheuvel

Als gevolg van de Corona-crisis hebben we er nog nauwelijks met elkaar kunnen werken, maar de verhuizing is nu toch echt een feit. Landgoed Zonheuvel is vooral bekend om het prachtig gelegen conferentiecentrum, maar er zijn ook kantoren op het landgoed dat beheerd wordt door de stichting SBI (Samenwerking, Bezinning en Inspiratie).

Het hotel, conferentieoord en Paviljoengebouw met kantoren

SBI heeft ten doel het bijdragen aan duurzame arbeidsverhoudingen en duurzaam (maatschappelijk verantwoord) ondernemen, daarbij ruimte biedend aan allen die daarbij een inbreng willen leveren. ResetManagement, met ons specialisme het optimaliseren van samenwerkingen bij complexe opgaven, voelt zich verbonden met de doelen van SBI. Het is dan ook een prachtige kans voor ons om aansluiting te vinden bij talloze andere organisaties met soortgelijke doelstellingen.

Ons nieuwe adres:

Bezoekadres:
ResetManagement BV
Amersfoortseweg 98
39401 EP Doorn

Postadres:
ResetManagement BV
Postbus 430
1200 AK Hilversum

Wanneer de social distancing maatregelen als gevolg van de Corona-crisis achter ons liggen, nodigen wij u graag uit voor een kop koffie en/of een inspirerende boswandeling om samen na te denken over uw strategische uitdagingen bij samenwerkingen.

Tot ziens op Landgoed Zonheuvel te Doorn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *